Добредојдовте на komiti.org/forum . Најавете се или регистрирајте се за пристап до темите .
 1. Доколку сакате да пишувате и да ги читате сите теми мора да креирате ваш акаунт или да се регистрирате со вашиот фејсбук притискајќи на копчето "РЕГИСТРИРАЈ СЕ". Секој има право да коментира и отвара теми доколку е регистриран. Сите кои се регистрирани, а сакаат пристап во темата Комити или го заборавиле својот пасворд, мора да не исконтактираат на нашиот маил komitizapad@komiti.org

Комити Запад

  1. Комити

   Се што е поврзано со навивачката група Комити
   Теми:
   Мислења:
   (Private)
   RSS
  2. Вардар

   Гордоста на Македонија-нашиот Вардар
   Теми:
   Мислења:
   (Private)
   RSS
  1. Македонија на Македонците !

   Многу чеда една мајка, а во душа оган гори.. МАКЕДОНИЈА
   Теми:
   20
   Мислења:
   3.555
   Последно: Шиптаризација на Македонија GHETTO PRILEP, 22 ноември 2014 во 21:45
   RSS
  2. Репрезентација

   Тука се темите од сите спортови во македонска репрезентација
   Теми:
   75
   Мислења:
   9.070
   Последно: ФФМ невопредвид, 20 ноември 2014 во 00:02
   RSS
  3. Red Black Cafe

   Кафенце, цигарче, а може и пиво.Сите офф топици тука.
   Теми:
   49
   Мислења:
   10.695
   Последно: Се и сешто Екипа Корео, 26 ноември 2014 во 01:06
   RSS
  4. Навивање

   Инциденти, слики, музика, текстови се што е околу навивање..
   Теми:
   62
   Мислења:
   17.789
   Последно: Русија/Белорусија/Украина Tifos, 26 ноември 2014 во 00:57
   RSS
  5. Архива

   Место за сите теми за завршените натпревари од минатите сезони како и сите застарени теми.
   Последно: KAMCEV & BRACO & PANCEV =... isnogood, 2 април 2013
   RSS
  6. Foreign Supporters

   Place where non-Macedonian speaking supporters can present their group and ask questions
   Теми:
   12
   Мислења:
   523
   Последно: LEVSKI SOFIA Dewey, 25 октомври 2014
   RSS
  1. Новости , известувања и прашања

   За полесна соработка обратете се тука.
   Теми:
   6
   Мислења:
   398
   RSS
  2. Канта

   Непотребни постови, заклучени теми..
   Теми:
   103
   Мислења:
   625
   Последно: За сите оние кои се против... AntiSverceri, 25 август 2011
   RSS